+371 63021420 | info@kulk.lv +371 63048963 I pasutijumi@kulk.lv
04.01.2023

Pilsētā notiek avārijas bedrīšu remonts ar auksto asfaltbetonu

Gaisa temperatūras svārstību un atkušņa ietekmē uz ielām pastiprināti veidojas bedrītes. Ar mērķi uzlabot satiksmes drošību un nepieļaut avārijas situāciju veidošanos, pēc pašvaldības pasūtījuma, SIA KULK Jelgavas valstspilsētas asfaltētajās ielās nodrošina avārijas bedrīšu lāpīšanu ar auksto asfaltu. 
 
 
Būtiski uzsvērt: avārijas remonts tiek veikts bedrēm, kas ir lielākas par 0,1 kvadrātmetru un dziļākas par 5 centimetriem. Bedrīšu labošana ar auksto asfaltu ir elastīga tehnoloģija, kuru iespējams pielietot arī liela sala laikā. Bedrīte tiek iztīrīta, apsildīta ar īpašu degli, aizpildīta un noblietēta.
 
Avārijas bedrītes konstatētas un jau labotas Aizsargu, Miera, Aviācijas, Garozas, Rīgas, Lielās un Ganību ielas posmos, kā arī Meiju ceļā un Mazajā dambja ielā. Ja laikapstākļi būs labvēlīgi, darbi turpināsies arī citās ieplānotajās pilsētas asfaltētajās ielās.
 
Būtiski uzsvērt, ka avārijas bedrīšu remonts notiek pēc ar pašvaldību saskaņotā darba plāna - uzņēmums nepieņem patvaļīgus lēmumus par remontdarbiem konkrētajās ielās. Iedzīvotāji līdzdarboties un ziņot par pamanītajām problēmām var zvanot uz Pašvaldības operatīvās informācijas centru pa tālruni 8787.