+371 63021420 | info@kulk.lv +371 63048963 I pasutijumi@kulk.lv
08.02.2021

Ziemas darbi no 5.līdz 8.februārim: "Kulk" strādā intensīvajā režīmā

Tāda ziema nav bijusi sen – noturīgs sals, sniegs. SIA „Kulk” ziemas dienests strādā intensīvajā režīmā. Aizvadītajā nedēļā mūsu mazā traktortehnika realizēja pašvaldības pasūtījumu - tīrīja aizaugušas ietves, kuras atbilstoši Jelgavas domes saistošajiem noteikumiem būtu jākopj tiem īpašniekiem, kuru nekustamajam īpašumam attiecīgā ietve piegulst. 

Aizlaistās ietves tiek koptas joprojām, un darbi turpinās arī šodien. Tas noteikti būs jādara arī turpmāk, jo ir palikušas tās ietves, kuras ir grūtāk sakopt - tās ir šauras, atrodas pie pašas brauktuves, līdz ar ko sniega tīrīšanu nepieciešams apvienot arī ar novāktā sniega izvešanu. Uz šo brīdi ir "nograuztas" jau 2/3 no pasūtījuma un daļa no platības ir iekļauta tīrīšanas maršrutos, kurus ejam regulāri. Periodā no 5.februāra līdz 8.februāra rītam Jelgavā veikti sekojoši darbi:


5.februārī:

  • Pēc plkst. 5 uz saviem objektiem devās sētnieki – tīrīja pieturas, ietves u.c.
  • Plkst. 15.00 tika uzsākta 2.maršruta (ielas, pa kurām kursē autobusi) tīrīšana un kaisīšana ar pretslīdes materiālu.


6.februārī:

  • Plkst. 04.30 uzsākta 3.maršruta (ietver gandrīz visas pilsētas asfaltētās ielas) tīrīšana un kaisīšana ar pretslīdes materiālu.
  • Pēc plkst. 5, kā vienmēr, sāka strādāt sētnieki.
  • Plkst. 17.30 uzsākta 3.maršruta, tranzīta ielas un dubultās virsmas apstrādes seguma ielu tīrīšana un kaisīšana


7. un 8.februārī notika pilsētas laukumu tīrīšana un, kā katru dienu, rosījās sētnieki, kuru darbs sākas uzreiz pēc plkst.5.

 

Privātuzņēmums „Kulk” ielu uzkopšanas darbus Jelgavā izpilda, pamatojoties uz uzņēmuma un pašvaldības iestādes „Pilsētsaimniecība” starpā noslēgtā līguma nosacījumiem. Mazajai traktortehnikai un sētniekiem ir jāparūpējas par vairāk nekā 400 000 kvadrātmetru platību, kur katrs zemes gabals un katra autobusa pietura ir atzīmēta īpašā interaktīvā kartē.