+371 63021420 | info@kulk.lv +371 63048963 I pasutijumi@kulk.lv
19.04.2022

KULK Ikmēneša balva: Paldies katram mūsu darbiniekam par ieguldījumu!

Pērnā gada decembrī SIA "Kulk" ieviesa jaunu tradīciju: katru mēnesi izteikt komplimentus katras nozares darbiniekiem. 

Jānis šoziem strādāja uz mazās traktortehnikas, tīrīja sniegu no ietvēm. Viņš ir mūsu mūžīgais dzinējs. Dailis – ceļu pavēlnieks, kurš visiem paliek nemanāms. Viņš strādā naktī – veic mehanizēto ielu uzkopšanu ar spectehniku "Johnston".
 
Mūsu tehnika mirdz, pateicoties Rolandam: viņš mazgā traktorus, ekskavatorus, kravas mašīnas. Jā, jā – mēs sekojam ne tikai mašīnu tehniskajam stāvoklim, bet arī rūpējamies par to vizuālo tēlu. Rūpīgais Artūrs pret tehniku attiecas kā pret savu, bet Aldimants vienmēr gatavs darbam un jebkuru uzdevumu izdara lieliski.
 
Madars, kurš daudziem mūsu sekotājiem jau zināms pēc martā publicētās intervijas, šobrīd strādā objektā Ozolniekos. Gan brigadieris, gan viņa kolēģi – Andris un Kārlis – ir centīgi un atbildīgi darbinieki. Austris un Edijs no ceļu būves nodaļas strādā Elejā, kur "Kulk" realizē Elejas vidusskolas teritorijas labiekārtošanas projektu. Pedantiski, atbildīgi un darbu mīloši.
 
Jolanta strādā par sētnieci tikpat ilgi, cik vispār pastāv "Kulk" – viņa ir mūsu neatņemama sastāvdaļa. Jolanta rūpējas par kārtību arī pie Čakstes pieminekļa, tādēļ kolēģi viņu ķircinot sauc par Čakstes kundzi. Gaļina un Oksana ne vien izcili strādā, bet arī iepriecina ar saviem smaidiem mūsu sekotājus.
 
Uzmanīgais Ainis nekad nepaies garām nomestiem atkritumiem – uzlasīs tos pat tad, ja viņa darba laiks jau būs beidzies un viņš vienkārši būs devies savās darīšanās. Sergejs un Nataļja – mūsu tīrības un kārtības sargi. Ātri un labi – tas ir par viņiem.
Paldies katram mūsu darbiniekam par ieguldījumu!
 
Mēs cienām ik katra no vairāk nekā 150 darbiniekiem tiesības uz privātumu un nepublicējam soctīklos foto vai video bez viņu piekrišanas. Tāpēc šajā publikācijā nav redzami visi, kuri saņēma balvas.