+371 63021420 | info@kulk.lv +371 63048963 I pasutijumi@kulk.lv
05.04.2023

Ar pārtikas produktiem atbalsta Invalīdu biedrību

Turpinām atbalstīt #savējos, un Lieldienu ieskaņā tradicionāli nododam Jelgavas invalīdu biedrībai 2200 olas, 220 kilogramus cukura un 220 litrus saulespuķu eļļas. 

“Ar uzņēmēju līdzdalību spēsim mūsu biedriem gaidāmos svētkus padarīt priecīgākus un gaišākus, piedāvājot ne tikai morālo, bet arī materiālo atbalstu. Sirsnīgi pateicamies par iespēju – tas nozīmē daudz,” teic Jelgavas invalīdu biedrības priekšsēdētājs Laimonis Dzērvāns, norādot, ka šobrīd notiek darbs pie pārtikas paciņu sagatavošanas, bet jau jaunnedēļ uzsāksies to piegāde biedriem.

Jāatgādina, ka Jelgavas Invalīdu biedrība ir sabiedriskā labuma organizācija, kura darbojas vairāk nekā 20 gadus, nemainīgi realizējot galveno mērķi: atbalstīt cilvēkus ar invaliditāti Jelgavā. Atbalsta veids ir gana plašs un atkarīgs no konkrēto biedru vajadzībām – gan sociālās aprūpes jautājumi, gan interešu izglītība, gan arī pārtikas un nepieciešamo mantu sagāde. Šobrīd biedrība apvieno 220 pilsētniekus ar invaliditāti, 100 no kuriem noteikta pirmās grupas invaliditāte, un ikdienā nepieciešama īpaša palīdzība.

Biedrībā norāda, ka vēl bez materiālā atbalsta, biedrībai nepieciešami brīvprātīgie, kuri vajadzības gadījumā dažas reizes gadā varētu palīdzēt ar produktu vai mantu piegādēm. Proti, piebraukšana pie biedrības telpām Stacijas ielā 13 ir iespējama, ēkā ir nodrošināts lifts, taču trūkst darba roku, kas varētu fiziski palīdzēt ar provīzijas piegādi līdz biedrības telpām.

Palīdzēt materiāli vai pieteikties kā brīvprātīgajam iespējams, sazinoties ar biedrības priekšsēdētāju L.Dzērvānu pa tālruni 29249075.